FLABBEFEESTEN
18|4

Beste ouders van Pinkels & Speelclubbers

Via deze weg willen wij jullie vragen om jullie leden in te schrijven voor hun activiteit tijdens onze leefweek. Dit kan op 2 manieren:

Door deze brief af te printen, in te vullen en op het vermelde adres in de bus te steken
of
door dit online formulier in te vullen !
Hopelijk tot dan !

READY, SET, GO

Na een korte onderbreking, zijn we helemaal klaar voor deel 2 van ons werkjaar ! Hier vindt je alle nieuwe werkingsdata voor 2016 & dit briefje kan je afprinten & aan jullie koelkast hangen, zodat jullie altijde weten welke zondagen weer de mooiste van het jaar worden !

ICE, ICE, BABY

Het is weer zover, ons jaarlijks schaats-uitje komt er weer aan, dus leg jullie warme sjaal en handschoenen maar klaar en schrijf jullie snel in via dit briefje

INSCHRIJVEN IS DE BOODSCHAP!!!

Op 7 november organiseren wij een fantastische spaghetti-avond ! Met aansluitend een spetterend optreden van onze eigen helden, THE SECOND REVOLUTION !

Voor meer info & het inschrijvingsformulier, klik hier

Alleen IERLINCK blijft bestaan !

Zaterdag is het weer zover !

Herinneringen worden opgehaald en we tonen jullie allen graag van jullie mooiste kant !
We verwachten jullie allemaal in de gemeentelijke feestzaal ! Om 19h30 gaan de deuren open, om 20h start de uitzending !

JOEPIE ! Het nieuwe werkjaar gaat beginnen !

Liefste kinderen,

als je hier klikt, kom je onmiddelijk te weten welke zondagen jullie zeker moeten vrijhouden in jullie agenda om opnieuw te ravotten in en rond de flabuit ! HIER vinden jullie alvast nog wat extra uitleg over de allereerste startwerking! Jullie mama & papa mogen dit jaar om 16h als even langs komen voor een stukske toarte & een jatte kaffee !

Tot zondag !

WE KOMEN TERUG !

Beste ouders,

Hoewel het in ons hoofd nog super lang lijkt tot we terugkeren, laten wij jullie graag weten dat jullie ons dinsdag 21 juli om 15h07 mogen verwachten aan het station in Aalter !
Tot dan !

P.S. Alles is hier dik in orde !

LAATSTE INFO

Nog maar enkele nachten slapen en het kamp kan beginnen. De leiding is er klaar voor, hopelijk jullie ook ! Nog een aantal laatste, maar wel heel belangrijke opmerkingen:

Gelieve vrijdag, wanneer de dozen worden afgegeven, ook 2 (gele) klevertjes van de mutualiteit af te geven.

Het zwembad waar we binnen een aantal dagen zullen gaan zwemmen laat geen losse zwemshorts toe ! Jongens neem dus zeker een lange/korte AANSLUITENDE zwembroek mee ! Een badmuts is niet nodig.

Normaalgezien kregen jullie een uitnodiging in de bus voor een heuse gala-avond. Het zou leuk zijn moest iedereen een outfit meedoen om die avond op een feestelijke manier te vieren.

Nog een laatste opmerking voor Rakwi’s en Tito’s: doe de dag van vertrek goede schoenen aan, we gaan namelijk te voet van het station naar de kampplaats. Ook water en zonnecrème zullen nodig zijn.

Vele groetjes en tot heel snel
De leiding

WE ZIJN ER BIJNA VANDOOR

Liefste leden, beste ouders

We zijn er bijna mee weg. Hieronder vinden jullie de verzameluren voor de verschillde afdelingen die op 11 juli vertrekken ! De ouders van pinkels en speelclubbers krijgen later deze week een mailtje !

Raki's en tito's worden om 11h30 verwacht aan het station in Aalter !
Keti's verzamelen met de fiets aan de Flabuit om 8h00
Aspi's een half uurtje later, om 8h30 aan de Flabuit !

Tot op kamp !

KRUISTOCHT IN CHIRO-UNIFORM

Liefste Pinkels & Speelclubbers

Het kamp nadert met rasse schrede en via deze link, kunnen jullie je samen met je mama & papa inschrijven voor een speciale kruistocht richting Affligem!

Tot op kamp !

INSCHRIJVEN MAAR

Beste leden !

Het inschrijven voor het kamp kan nu volop beginnen ! Hier vinden jullie ALLE INFO en inschrijven kan door deze medische fiche in te vullen en te bezorgen ten huize Bulcke - Kloosterstraat 14 bus 01 ! Wij hopen alvast dat jullie allemaal meegaan !

KAMP

Beste mama's & papa's!

Zijn jullie benieuwd hoe zo'n chiro-kamp verloopt & waar we dit jaar op kamp gaan ... Op 10 mei vertellen we jullie er alles over ! Om 16h verwachten wij jullie om onze jaarlijkse kampvoorstelling bij te wonen!
Voor alle pinkel- & speelclub-ouders, jullie worden zeker verwacht, ook als zoon- of dochterlief al een aantal jaren meegaat, want de pinkel- en speelclub leiding wil jullie graag nog iets extra voorstellen !

SPAREN, SPAREN, SPAREN MAAR !

Op kamp dienen wij heel wat buikjes te vullen & dat kost heel wat centen. Daarom zijn alle extra's welkom en jullie kunnen ons allen helpen !

Zowel Joyvalle & Appelsientje , 'lekker op kamp', alsook Lotus organiseren acties waarmee wij melk, fruitsap & speculaaspasta kunnen sparen !
Dus als jullie thuis flapjes van joyvalle-brikken, appelsientje-brikken of codes hebben van lotus-producten, kan u deze altijd binnensteken bij Gillian Van Heyste (Veldstraat 38). De leiding & de kookploeg zijn jullie alvast erg dankbaar!

PASEN

Beste Pinkels en Speelclubbers!

Zondag is een speciale dag, het is niet alleen Pasen, de Hoogmis van het Vlaamse Wielervoorjaar wordt gevierd, maar vooral er is opnieuw een feestelijke Chirowerking. Op deze heugelijke dag, plant de pinkel- en speelclubleiding een speciale werking! Wij verwachten jullie zondag net iets vroeger dan anders, namelijk van 10h tot 13h. Om 12h15 mogen ook jullie mama's & papa's even langskomen voor een mini-paas-aperitief

Hopelijk tot zondag!

JE SUIS PARTY

Kaarten verkrijgbaar bij de leiding! #feestvantjaarGraag willen wij ook alle sponsors bedanken om dit feest mogelijk te maken!
BEDANKT Frans Lanckriet, Transport Van Heyste, Apotheker Tom Covemaker, Mortier Schrijnwerken, 't Ideetje, Instituut Zusters Maricolen, DVV Verzekeringen Peter Versluys, KBC Verzekeringskantoor Standaert, Café De Litanie & de vele anderen !

Boswerking

De wintermaanden liggen achter ons. Samen met het kwik, stijgen ook de lentekriebels. Dit kan maar één ding betekenen : TIJD VOOR EEN BOSWERKING!
Op 29 maart trekken we nog eens richting het Drongengoed!
De pinkels en speelclub worden om 14u aan de Drongengoedhoeve verwacht. We vragen om hen daar ook om 17u terug op te halen.

De rakwi’s, tito’s, keti’s en aspi’s verzamelen om 13u30 met de fiets (en fietshelm!!) aan de Flabuit. Zij worden om 17u15 terug aan de Flabuit verwacht.

Schaatwerking

Op 25 januari is het weer zover, ons jaarlijks schaats-uitje!

Hiervoor dien je wel op voorhand in te schrijven! Dit kan tot 20 januari bij Louise Bulcke! Op dit briefje vinden jullie alle info! Hopelijk tot dan & aan alle mama's en papa's die ons helpen met het vervoeren van deze uitgelaten bende, nu al bedankt!

VOETBAL |  TORNOOISPAGHETTI | FESTIJNHET NIEUWE WERKJAAR KOMT ER SNELLER DAN JE DENKT!


Voor ons is sinds gisteren de kogel door de kerk, maar jullie zullen nog even moeten wachten om te weten wie jullie dit jaar elke zondag van spel en plezier zullen voorzien! Wel kunnen jullie de werkingen al in je agenda schrijven, om ze daarna nog eens extra te fluoriceren! Je vindt ze alvast op de info-pagina & hier kan je het briefje downloaden om op de frigo te hangen!

NAAR DE ZEE OF NIET, DAT IS DE VRAAG


Wel, er is ook een antwoord op die vraag. Ondanks het mooie weer in frankrijk, het Middellandse Zeegebien en grote delen van Afrika, blijken de weergoden de Belgische kust iets minder gusntig gezind! Doordat er morgen een erg grote kans is op regen, gaat onze jaarlijkse trip naar de zee jammergenoeg NIET door!

Jullie zullen jullie fantastische leiding dus nog iets langer moeten missen, maar wees gerust wijzelf zijn al vollop bezig met een nieuw en even specatulair werkjaar, dit keer met een voetbal-tornooi en een klassieker die zijn terugkeer maakt!

WE KOMEN BIJNA TERUG!

Beste mama's & papa's, na 10/7dagen komt Chiro Ierlinck vanaf vrijdag Knesselare weer onveilig maken.
Als onze vrienden van de NMBS vlot meewerken, zullen wij om 16h00 arriveren in Aalter. Daarna worden jullie allen verwacht aan de flabuit om de bagage op te halen & alle helpende handen om de camion te legen, zijn meer dan welkom

Tot snel!
Groetjes vanuit Meeuwen-Gruitrode!

OM HELEMAAL IN DE SFEER TE KOMEN!

Moesten jullie het nog niet helemaal zien zitten om dinsdag of vrijdag te vertrekken, kunnen jullie hier nog eens kijken naar de foto's van vorig jaar! Plezier alom!

ALGEMEEN
PINKELS
SPEELCLUB
RAKWI'S
TITO'S
KETI'S
ASPI'S
LEIDING
KAMPTHEMA

Het kampboekje!

Hier kan je het kampboekje in een digitale versie nog eens downloaden, dit speciaal voor iedereen die de kleurplaten graag eens met paint wil inkleuren!

MEEUWEN

We trekken opnieuw het bos in!

Beste ouders en leden

Haal jullie rubberlaarzen maar weer boven want op 23 maart zullen we een hele namiddag in Drongengoedbos spelen. De leiding heeft er alvast zin in! Jullie ook ?

We verwachten de pinkels en speelclubbers om 14h aan de drongengoedhoeve. Zij kunnen daar om 17h weer opgehaald worden.

De andere afdelingen (rakwi’s, tito’s en keti’s) zullen met de fiets naar het bos rijden. Zij verzamelen om 13h30 aan de Flabuit. En rijden om 17h met de fiets terug. (De terugkomst aan de Flabuit wordt rond 17h15 verwacht)

Wat nemen jullie mee:
rubberlaarzen
warme kleren
bij slecht weer een regenjas
50 cent voor een drankje (of je brengt zelf je drankje mee)
voor de fietsers: een goede fiets en een fietsslot

Groetjes
De leiding

THE BATTLE OF KLEIT

Nu zondag is er een specialleke van een werking!

We trekken richting speelbos in Kleit om het daar in een fantastisch spel op te nemen tegen de chiro van Kleit!

Daarom spreken we het volgende af:

PINKELS, SPEELCLUBBERS EN RAKWI'S WORDEN OM 13H50 VERWACHT OP DE PARKING AAN KLEITKALSEIDE!

* Routebeschrijving: Volg de Knokseweg richting Maldegem – Kleit. Aan Cuisine Papinglo slaat u rechts af, de Lievevrouwdreef in. U neemt de eerste straat links, dat is de Kleitkalseide en daar vindt u de parking *

TITO'S EN KETI'S VERWACHTEN WE MET HUN FIETSJE OM 13H30 AAN DE FLABUIT, VANWAAR WE IN GROEP TEN STRIJDE TREKKEN!

DIA-AVOND 2013

Jaja, het is weer zover! Enkele maanden geleden hebben de meeste van ons Charneux onveilig gemaakt. Voor sommigen waren de bergen van Charneux dan weer net iets te onveilig.

Maar missen doen we het kamp allemaal, dus het is tijd om herrinneringen op te halen! Alle mama's, papa's, oma's, opa's, nonkels, tantes, neven en nichten,... Maar voornamelijk al onze leden zijn deze zaterdag welkom in de Flabuit om herrinneringen op te halen!

De deuren gaan open om 19h30 en de dia-avond begint stipt op 20h!

Hopelijk tot dan!

NIEUW WERKJAAR

OUDE AFSPRAKEN

Ben je nieuw in onze chiro of ben je de afspraken gewoon vergeten, geen enkel probleem. Je kan ze hier nalezen of zelfs afprinten en aan je koelkast hangen!

EEN NIEUW WERKJAAR

De nieuwe werkingsdata staan online en jawel, je vindt ze hier!Maar je kan ze ook gewoon downloaden en afdrukken

Vanaf 13h30 kunnen jullie zich ook inschrijven voor opnieuw een fantastisch werkjaar!

CAFE op verPLOATSing

Wegens het extreem slechte weer, zijn alle optredens verhuist richting de FLABUIT. Iedereen is dus meer dan welkom vanaf 19h30 in onze vertrouwde thuisbasis!

HET KAMP KOMT DICHTER EN DICHTER

Lieste leden, mama's & papa's

Het eten is besteld, het vervoer geregeld en de laatste voorbereidingen worden getroffen! Dus via deze weg willen wij jullie alvast laten weten wanneer wij vertrekken richting CHARNUEX!

De rakwi's, tito's, keti's & aspi's worden op DONDERDAG 1 AUGUSTUS OM 10H verwacht aan het station in Aalter.

Voor de pinkels & speelclubbers is dit 9h00 OP ZONDAG 4 AUGUSTUS

En op 11 AUGUSTUS worden we terug verwacht tegen de klok van 16h, als de trein ons niet laat wachten!

TOT DAN!

We gaan naar zee!

Het is alweer bijna zomer, en daarom gaan wij met de Chiro op uitstap naar de zee!
Wanneer-----> 6 juli 2013
Hoe laat----> Pinkels, Speelclub en Rakwi’s gaan met de trein en verzamelen om 9.20u aan het station van Aalter. Ze kunnen daar om 17.20u mooi bruingebrand terug opgehaald worden.

Tito’s, Keti’s en Aspi’s verzamelen om 9u aan de flabuit om naar de zee te fietsen! Rond 17u zullen de fietsers terug zijn aan de flabuit.
Waar----> Knokke-Heist

WAT BRENG JE ZEKER MEE:
- Picknick
- Chiro uniform
- Zwemkledij
- Handdoek
- Zonnecrème
- Allerlei leuke zee spelletjes (frisbee, …)
- Een centje voor wie een ijsje wil

Voor deze zonnige uitstap betalen de kindjes die met de trein gaan €3 op de dag zelf.
Inschrijven doe je vóór woensdag 3 juli bij leidster Jentel Sierens door te bellen naar het nummer 0477718979 of een mailtje te sturen naar jentel_sierens@hotmail.com

Zonnige groetjes van de voltallige chiroleiding!

Bij slecht weer gaat de uitstap NIET door! Op vrijdag 5 juli zal op onze site staan of de uitstap doorgaat of niet (www.chiro-ierlinck.be).

KAMP
VOORSTELLING 2013

Willen jullie alles te weten komen over het kamp & zijn te gekke kampplaats, kom dan zondag zeker naar de chirowerking. Voor de jongste afdelingen wordt er om 16h al een tipje van de sluier opgelicht, maar ook alle mama's & papa's zijn meer dan welkom!

Inschrijven voor het kamp, het kan!

Vanaf zondag is het mogelijk om jullie allen massaal in te schrijven voor het kamp. Jullie kunnen hier ook de medische fiche downloaden en thuis al invullen!

AFDELINGSDAG 2013!

Schrijf jullie snel in via dit briefje

SCHAATSEN

Beste leden & ouders

Hopelijk zijn jullie het jaar sportief begonnen! Wij, met de chiro alvast wel, en om dat te bewijzen gaan we met de hele groep gaan schaatsen naar Yeti in Eeklo. Trek dus jullie muts, sjaal, handschoenen en dikke kousen maar aan! Want op 13 januari is het zo ver.

Inschrijven kan bij Jentel Sierens

Alle verder info vinden jullie hier

BEDANKT VOOR JULLIE MASSALE AANWEZIGHEID!

CHIRO-IERLINCK.BE ZIT IN'T NIEUW

Vanaf nu kunnen jullie hier terecht voor alle nieuws en info rond jullie favoriete chiro!

Met de lancering van deze nieuwe site, willen wij zeker ook Anthony nog even bedanken voor het oprichten en jarenlange onderhoud van de vorige site!
BEDANKT ANTHONY!

WERKINGSDATA 2013 BEKEND

In 2013 zijn jullie opnieuw meer dan welkom op onze werkingen! Hier vind je nu al de data en kan je ook een briefje afprinten.

Oudejaarsfuif Aspi

Het jaar zal nog niet goed en wel begonnen zijn of het grootste feest van het jaar is al volop bezig. Volledig overgoten met een Coupke Cava Orange!

MEER INFO LATER DEZE WEEK

Kerstfeestje Chiro Ierlinck

Op 23 december is het weer zover, dan zetten we de kerstvakantie in met een speciale KERST WERKING!